Kmalu bo 30 let od ustanovitve podjetja Tridex, ki se je najprej ukvarjalo z veleprodajo električnih kablov in geosintetičnih materialov. Našo ponudbo smo v letu 1995 razširili še na področje materialov za nizke gradnje in sicer nudimo geomembrane, geomreže, geotekstile, geokompozite ter protierozijsko zaščito.

Sedaj pa že več kot 20 let deluje predvsem na področju veleprodaje tehnične plastike. Ta obsega prodajo polproizvodov, kot so palice, plošče, cevi, fazonski kosi, folije, varilne žice iz različnih termo in duroplastov, kot so PE, PP, PVC, PVDF, PETG, E-CTFE in druge. S temi proizvodi oskrbujemo strojno in kemično industrijo, komunalni in gradbeni sektor, kjer smo ponudbo obogatili z plastičnimi prezračevalnimi cevmi in ustreznimi fazonskimi kosi.

V letu 2000 pa smo program razširili še na materiale za dušenje vibracij in zvoka v gradbeništvu z elastičnimi in specialnimi kompozitnimi ploščami. Ti materiali se vgrajujejo v vrsto objektov, kjer je potrebno preprečiti širjenje vibracij ali dušenje zvoka

V letu 2002 pa smo ponudbi dodali še verižne motorne ali hidravlične diamantne žage za razrez betona, naravnega kamna, železo betona, litoželeznih cevi in težkih plastičnih cevi, ter program vse za odvodnjavanje zgradb in v njih (prečrpališča za hišno kanalizacijo, zaščita pred vdorom zunanje kanalizacije, razmaščevalniki in koalescentni lovilniki maščob).