ICS žage

ICS - VERIŽNA ŽAGA je zaradi vsestranske uporabe zelo iskana. Naše nove diamantne verige režejo hitreje, trajajo dalje in so cenejše kot kdajkoli prej.

 

ICS 680 ES - nova motorna verižna žaga za razrez železobetona

   

 

Med vsemi napravami za rezanje betona, ki so bile do sedaj razvite ni nobena tako vsestranska in v vsakem pogledu tako cenovno ugodna, kot je ICSâ - VERIŽNA ŽAGA. Z nobeno drugo žago ne moremo žagati vogalov izrezov tako precizno. Z ICSâ lahko žagamo do 40 cm globine in samo 13 cm širine reza, ter razne oblike zelo precizno.

Uporabljamo jih lahko za vsak material od najtršega betona do zidarskih materialov in kamna. Za ta dela je bil posebej razvit diamantni segment.

ICSâ - ŽAGA vam omogoča boljše, hitrejše in kvalitetnejše rezanje ter se s tem postavlja kot najproduktivnejša žaga v svetu.

 

ICS 680 ES POWER GRIT - motorna verižna žaga za razrez duktilnih, litoželeznih, PVC in HDPE cevi.

      

Ko gre za rezanje cevi, Powergrit verižne žage dobesedno spreminja način dela. Povratni udar? Te nevarnosti pri verižni žagi ICS Powergrit ni, saj ima upravljalec popolno kontrolo nad delovanjem žage, sama žaga pa je dizajnirana tako, da eleminira rotacijske odskoke.

Nekaj prednosti o žagah ICS Powergrit napram kovencionalnim metodam rezanja lahko najdete tukaj

Pogosta vprašanja o sami žagah ICS Powergrit lahko najdete tukaj